ОСТАННІ НОВИНИ

Після заяви про «вигаданий» COVID «слугу народу» Камельчука запросили відвідати лікарні Львівщини

Соломія Головіна

|

Голова Львівської ОДА Максим Козицький запросив нардепа від «Слуги народу» Юрія Камельчука, який заявив про «вигаданий» COVID-19, відвідати лікарні області і подивитися в очі хворим і лікарям. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

 

«Другий день не вщухають емоції у ЗМІ щодо заяви Юрія Камельчука, який стверджує, що COVID-19 є вигадкою. Мені прикро чути такі речі від народного обранця у той час, коли більшість ресурсів нашої країни спрямовані на боротьбу з пандемією», – наголосив Максим Козицький.

Щоб Юрій Камельчук переконався в існуванні коронавірусу, голова ЛОДА запросив його відвідати  COVID-лікарні Львівщини, аби він заявив про «вигадку» хворим та лікарям.

«Подивився в очі всім, хто хворіє чи, на жаль, втратив своїх рідних, медичним працівникам, які працюють понаднормово та рятують життя. Сподіваюсь, у нардепа вистачить мужності робити такі заяви не лише в теплих студіях ефірів, але й у реанімаційних палатах лікарень області, депутатське посвідчення від якої він отримав», – зазначив посадовець.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат від «Слуги народу» Юрій Камельчук заявив, що COVID-19 є вигадкою, і що він не довіряє жодній вакцині.

Як відомо, Юрій Камельчук пройшов до Верховної Ради від партії «Слуга народу» по 124 округу, до якого входять Червоноград, Сокальський і частина Кам’янка-Бузького районів області. Юрій Камельчук є підприємцем, бізнес-тренером, консультантом, у минулому також – журналіст.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *