ОСТАННІ НОВИНИ

25-річний Олег Вольський перемагає на виборах у Жовківській ОТГ

Вероніка Рой

|

На виборах голови Жовківської об’єднаної територіальної громади лідирує самовисуванець Олег Вольський. З перемогою у Facebook його привітав заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

 

«Вітаю Олега Вольського – голову Жовківської громади  та Петра Соколовського – голову Новояричівської ОТГ. Мудрості і наснаги!», – написав Холод.

Також 25-річного Олега Вольського привітала і його опонентка – кандидатка на посаду Жовківської ОТГ від партії «Європейської Солідарності» Надія Щур.

«Є результат! Вітаю Вас, Олеже Вольський, з перемогою, вас обрали міським головою. Ви отримали довіру і одночасно велику відповідальність перед людьми! Хай Вам вдасться зреалізувати те, що ви обіцяли громаді! Підтримки від тих, хто привів Вас до влади і тих , хто тут живе», – зазначила Надія Щур.

За даними Zaxid.net, за приблизними підрахунками, кількісне співвідношення голосів за голову Жовківської ОТГ виглядає так:

  • Олег Вольський – 3030;
  • Надія Щур – 2150;
  • Любов Дунець –1300;
  • Михайло Ях – 1100;
  • Петро Вихопень – 870.

25-річний Олег Вольський народився у Жовківському районі. Має вищу освіту, працює у Міністерстві фінансів України. На місцеві вибори йшов як самовисуванець.

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні відбувалися вибори до місцевих рад, сільських, селищних, міських голів.

Як повідомляв Львівський портал, на Львівщині найвища явка на місцевих виборах була у Львівському районі (майже 50%), найнижча – у Червоноградському ( майже 41%).

За попередніми даними відомо, що у Славській ОТГ лідирує чинний  міський голова Володимир Бега. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *