ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині готуватимуть фахівців-протитанкістів за сімома спеціальностями

Андрій Котенський

|

На базі 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ розпочала свою роботу Школа протитанкової артилерії. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

 

Школу протитанкової артилерії було сформовано на базі Школи підготовки фахівців протитанкових ракетних комплексів, а відтепер її курсанти зможуть отримувати необхідні знання та навички для застосування всіх зразків протитанкового озброєння, якими оснащене Вітчизняне військо. Для цього є всі необхідні зразки озброєння та військової техніки, а головне – сучасні інтерактивні тренажерні комплекси та висококваліфіковані досвідчені інструктори.

Перші два десятки військовослужбовців вже розпочали на її базі фахову підготовку. Вишкіл кожного набору триватиме впродовж місяця та передбачатиме як надання протитанкістам теоретичних знань, так і практичних навичок, зокрема виконання бойових стрільб з озброєння, яке вони вивчатимуть.

Як зазначив ТВО начальника школи майор Микола Ханас, за результатами навчання курсанти отримуватимуть сертифікати першого кваліфікаційного рівня, що дозволятиме їм не лише професійно виконувати свої обов’язки, але й буде підставою для отримання ними відповідних грошових надбавок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *