ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відзначили кращих спортсменів Академії сухопутних військ

Андрій Котенський

|

Під час загальноакадемічного шикування, начальник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук вручив спортивні нагороди спортсменам, які минулого тижня здобули низку перемог, представляючи рідну Альма-матер на різноманітних змаганнях. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НАСВ.

 

Так, команда Академії завоювала перше командне місце на Чемпіонаті Сухопутних військ ЗС України з армспорту. Також офіцери і курсанти гідно виступили на Відкритому Чемпіонаті України з пауерліфтингу та окремих вправ в місті Луцьк. В особистому заліку у своїх вагових категоріях курсанти Володимир Коваль, Єгор Настека та Сергій Блінов завоювали перші місця. Четверо військовослужбовців виконали норматив майстра спорту. Ще четверо – норматив кандидата в майстри спорту.

Варто зазначити, що спортсмени Академії достойно представили наш навчальний заклад на студентських змаганнях серед закладів вищої освіти «Універсіада Львівщини-2019» з боксу, греко-римської боротьби, дзюдо, плавання та волейболу. Чемпіонами Львівщини серед студентів з боксу стали курсанти Віктор Леванович, Павло Тулайдан та Володимир Дяк.

Також приємним моментом стало вручення заохочувальних відзнак начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України «Учасник АТО» військовослужбовцям Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *