ОСТАННІ НОВИНИ

Росіян масово переселяють до окупованого Криму

Олена Карп'юк

|

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що Росія переселяє до окупованого нею Криму десятки тисяч людей, щоби витіснити проукраїнське населення півострова. Про це пише Уніан, передає Львівський портал.

 

«Росія почала масове переселення зі своїх регіонів до Криму, щоби витіснити всіх тих, хто мріє про звільнення Криму. Мова йде про переселення десятків тисяч людей. Крим під російською окупацією йде в нікуди. Там створена ситуація, коли кожен може бути заарештований вдень чи вночі. Люди побоюються розмовляти один з одним просто на вулицях», – розповів Павло Клімкін.

За його словами, економіка Криму не має жодних шансів, зважаючи на теперішні санкції. Також він зазначив, що Росія не може розв’язувати екологічні проблеми на окупованому півострові, створюючи там «екологічну катастрофу».

«Шлях Криму під російською окупацією – це шлях постійного занепаду. І ми це бачимо, тому Крим обов’язково повернеться до України», – наголосив Клімкін.

Нагадаємо, Крим опинився на межі нової катастрофи через видобуток піску з Нижньо-Чурбаського хвостосховища. Це – споруда для безпечного зберігання токсичних речовин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *