ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби ворог поранив трьох українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув,  троє – отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналічному центрі.

Луганський напрямок

Минулої доби бойові дії розпочались одразу після опівночі, коли бойовики здійснили обстріли Станиці Луганської та її околиць зі стрілецької зброї та гранатометів. В Станично-Луганському сталось ще два  епізоди порушення режиму тиші, зокрема в Сизому вогонь вели ворожі снайпери. У Катеринівці окупанти провели короткий мінометний обстріл. Пізно ввечері ворог активізувався у Кримському, де здійснили три обстріли, один з яких був мінометним.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталось 8 обстрілів, в тому числі – 2 з мінометів.

Донецький напрямок

Тут минулої доби окупанти відкривали вогонь з важкого озброєння в районі світлодарської дуги, на горлівському периметрі та поблизу Авдіївки. У Миронівському та Верхньоторецькому ворог застосовував міномети та озброєння БМП. Найбільш напружена ситуація спостерігалась в районі Авдіївки, де ворог провів чотири обстріли з важкого озброєння, в тому числі два – з артилерії калібру 122 мм, випустивши по позиціях ЗСУ більше 80 снарядів.

В Троїцькому та Пісках окупанти відкривали вогонь виключно з легкого озброєння. Всього на Донецькому напрямку відбулось 12 збройних провокацій з боку ворога, зокрема – 7 з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Більше 70 % епізодів порушення режиму тиші припадають на ділянку фронту Павлопіль – Широкине. Вчора російсько-окупаційні війська провели 3 мінометних обстріли у Водяному і ще один – у Гнутовому. У Красногорівці та Мар’їнці окупанти неодноразово здійснювали неодноразові збройні провокації з гранатометів та озброєння БМП. Також, вогонь вели ворожі снайпери.

Всього минулої доби на Маріупольському напрямку відбулось 32 обстріли з боку ворога, зокрема 4 – з мінометів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *