ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова поставили ще одну зарядку для електромобіля

|

У  Львові на площі Соборній, 14-15 з’явилася нова станція для зарядки електроавтомобіля. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

станція

Така станція може заряджати одночасно два електромобілі, вона підходить для електрокарів будь-якої моделі. Наприклад, щоб повністю заправити Nissan Leaf знадобиться до 3,5 год, цього вистачить, щоб проїхати відстань до 200 км. Для Tesla Model S – від 3 до 8 год, до 500 км відповідно.

За інформацією компанії «Автоентерпрайз», з початку року приріст електромобілів в Україні зріс більш ніж на 25%, порівняно з 2015 роком. Загалом в Україні більше 2500 власників електрокарів. Зважаючи на низку переваг такого виду транспорту, зокрема економічність, адже заправки безкоштовні, і екологічність – через відсутність шкідливих викидів в атмосферу, у компанії прогнозують, що кількість електрокарів буде збільшуватися. Зазначимо, що «Автоентерпрайз» – єдиний сертифікований імпортер електромобілів в Україні. Компанія активно розвиває інфраструктуру для своїх клієнтів, зокрема розширяє власну мережу електрозаправок. На сьогодні вона налічує понад 300 електрозаправних станцій, і є найбільшою мережею електрочарджерів в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *