Марія Музичук і Хоу Іфань зіграли першу партію в нічию

|

Сьогодні, 2 березня, відбулася перша партія Чемпіонату світу з шахів серед жінок. Завершилася вона нічиєю, однак попереду ще 9 шахових партій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

match-shahi2

 

«Мені дуже приємно, що так багато людей прийшло нас підтримати. Я не можу сказати, що я задоволена і не можу сказати, що засмучена. Насправді, це мій перший матч, в якому я грала без глядачів, до того були лише тренувальні матчі», – зазначила Марія Музичук, чинна чемпіонка світу з шахів серед жінок, претендентка на шахову корону.

«Я гадаю, що це нормальний початок партії. Буде ще багато цікавих партій. Насправді, в моїй практиці не часто зустрічався хід е5, але все рівно цей хід є досить популярним», – розповіла Хоу Іфань, претендентка на шахову корону.

Нагадаємо, друга шахова партія між чинною чемпіонкою Марією Музичук і претенденткою на шахову корону Хоу Іфань відбудеться вже завтра, 3 березня, о 15.00  у палаці Потоцьких.

Усі, хто не зможе потрапити на шахові поєдинки у палац Потоцьких, зможуть спостерігати за грою на  офіційному сайті ФІДЕ за посиланням.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *