ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові працюватиме Резиденція Святого Миколая

|

Незабаром, 4 грудня, у Львові вже вдруге відкриватиме свої двері Резиденція Святого Миколая. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

миколай

Казковий будинок розташується на території готельно-ресторанного комплексу Kavalier Boutique Hotel, що на вул. Старознесенській, 70. Також організатори планують в цей день відкрити та освятити капличку в честь Чудотворця, де кожен охочий зможе помолитись та поставити свічку.

Під час офіційного відкриття на діточок чекатиме святкова ялинка, написання листів Святому Миколаю, камінь бажань, ярмарок, за сприятливої погоди – катання на санчатах з льодової гірки, а на завершення – великий святковий концерт.

У казковій резиденції кожен зможе особисто зустрітись із Чудотворцем, отримати солодкий подарунок, випити в дружньому колі ельфів какао з солодощами та зробити незабутнє фото на згадку. Кожен лист Миколай обіцяє перечитати і віддати на виконання своїм вірним помічникам – ельфам.

Проект є здебільшого соціальним, адже приймає дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей, сиріт, дітей-переселенців, а також дітей загиблих учасників АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *