ОСТАННІ НОВИНИ

Клімкін оголосив конкурс дитячих малюнків для своєї новорічної листівки

|

МЗС шукає дитячий малюнок для створення офіційної новорічної листівки. Про це пише на сторінці Культурної дипломатії України від МЗС у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

МЗС листівка

«Наближаються новорічні свята. З цієї нагоди Міністр закордонних справ України Павло Клімкін традиційно вітає зарубіжних друзів і партнерів України святковою листівкою. Цього року ми хочемо створити особливу листівку на основі дитячого малюнку на тему Нового року та миру на Донбасі, адже в контексті бойових дій на сході України дитячі малюнки, подаровані українським бійцям, набули особливого символізму.

Для цього ми оголошуємо конкурс дитячого малюнка. Автори трьох найкращих робіт отримують від МЗС новорічні подарунки, а малюнок-переможець стане основою новорічної листівки Міністра, яку отримають сотні високоповажних адресатів в усіх країнах світу», – йдеться у повідомленні.

МЗС запрошує до участі у конкурсі дітей будь-якого віку з будь-якої країни світу. Умови конкурсу:

  1. Дитячий малюнок повинен бути присвячений новорічним святам та миру на Донбасі.
  2. Враховуючи, що новорічні листівки відправляються адресатам різних конфесій та релігійних течій, малюнок не повинен містити християнських чи будь-яких інших релігійних мотивів.
  3. Малюнок може бути без написів або з написами англійською мовою. Використання української чи будь-якої іншої мови не допускається.
  4. МЗС України отримує право безоплатного використання малюнка, який буде обрано переможцем.
  5. Надсилайте малюнки до 25 листопада 2015 року у відсканованому вигляді на електронну адресу [email protected] або звичайною поштою на адресу:

Міністерство закордонних справ України
Конкурс дитячого новорічного малюнка
Михайлівська Площа, 1
01018 Київ

До малюнка слід додати таку інформацію: ім’я та вік дитини, місце проживання, назва малюнка (за бажанням).

Увага! В неробочі години та на вихідних можливе швидке заповнення поштової скриньки, що тимчасово призводить до неможливості відправлення електронних листів. У такому випадку просимо повторно надіслати електронний лист протягом робочих годин Міністерства (з 9:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю).

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *