ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин шахрайством заволодів технікою двох сусідів

|

Правоохоронці проводять розслідування за фактами шахрайства «доморощеного майстра». До Шевченківського райвідділу міліції 2 листопада звернулося двоє львів’ян, які стали жертвами одного і того ж шахрая та  зазнали чималих матеріальних збитків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

ноутбук

За словами заявників, 23-річний львів’янин, який мешкає по сусідству із ними, створив собі імідж знавця комп’ютерної техніки та системного адміністратора. Тож потерпілі, коли виникла потреба, вирішили скористатися його послугами.

Зокрема, 47-річний львів’янин, 6 жовтня довірив «майстрові» ноутбук «Lenovo g500», вартість якого становить майже 8 000 гривень. Той пообіцяв провести діагностику жорсткого диску. Відтоді потерпілий не може повернути свій ноутбук, оскільки шахрай переховується і на зв’язок не виходить.

Без планшету «PipM3», який коштує приблизно стільки ж, як і «Lenovog500», залишився й інший львів’янин. Він також віддав його у ремонт «майстрові». При цьому чоловік не зважив на те, що «майстер» – людина необов’язкова: на початку року позичив у нього 7000 гривень, однак до цього часу гроші не повернув.

За даними фактами відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Фото: zhitomir.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *