ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відремонтують будинки, які дісталися від Міноборони

|

Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР, з міського бюджету виділили  кошти для проведення ремонтних робіт у будинках, які місто отримало від Міністерства оборони. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1334324737_3

Так, 5 районним адміністраціям Львова виділили по 300 тис. грн, а Залізничній районній адміністрації – 220 тис.грн на ремонт цих будинків.

Як розповіла голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, виділені 300 тис. грн планують використати на ремонт на заміну електричних шаф у будинках на вул.Стрийській-Гашека-Максимовича. «Загалом, Сихівський район отримав на ремонтні роботи у колишніх будинках КЕВ 1 млн 600 тис. грн. Власне, кошти, які були виділені сьогодні, плануємо використати на ремонт та на заміну електричних шаф, адже це є безпека мешканців.

Крім того, за виділені раніше кошти проводимо роботи з ремонту дахів. Зараз тривають роботи у 5 будинках, найближчим часом розпочнемо у ще 3 будинках. Слід зазначити, що ремонтуємо дахи не всього будинку, а аварійні ділянки.

Також проводимо толоки, очищуємо прибудинкові території. ЛКП за власні кошти проводить ремонт інженерних мереж», – зазначила Ірина Маруняк.

Відповідний меморандум щодо передачі 103 будинків  у всіх районах Львова із власності КЕВ у комунальну власність підписали ще 19 вересня. Вже з 1 жовтня будинки КЕВ обслуговують львівські комунальні підприємства (ЛКП).

Фото: www.rpl-kiev.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *