ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники розстріляли контрабандистів

|

Прикордонники спільно з СБУ з використанням вогнепальної зброї затримали два автомобіля з контрабандними сигаретами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

17

Сьогодні на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Грабове» Луцького загону прикордонники спільно з співробітниками Служби безпеки України затримали два автомобіля з контрабандними сигаретами.

Вночі у лісопосадці правоохоронці виявили автомобілі, «Фольксваген» та «Джип» які намагалися незаконно перемістити цигарки через лінію державного кордону. При наближені прикордонників порушники відразу ж здійснили спробу втекти. Незважаючи на неодноразові законні вимоги зупинитись та припинити правопорушення, зловмисники продовжували рух.

18

Прикордонний наряд вимушений був здійснити попереджувальний вогонь. Однак це зловмисників не зупинило. Так, водій транспортного засобу «Фольксваген» зупинився та включивши задній хід на максимальній швидкості намагався прорватися через заслон прикордонного наряду. В цей час автомобіль «Джип» розвернувся та ввімкнувши дальнє світло фар, намагався прорватись в тил ділянки. Зловмисники своїми діями створили явну загрозу життю та здоров’ю правоохоронців, тому старшим прикордонного наряду було прийнято рішення про застосування зброї по колесах, щоб зупинити та затримати контрабандистів.

19

У результаті злагоджених дій було затримано 4-х громадян, без документів, з їх слів з України, а в салоні автомобілів виявлено 38 ящиків сигарет та 2 гумових човна «Bark».

Про даний факт проінформовано польську Сторону, УМВС, УСБУ, військову прокуратуру та прокуратуру Волинської області.

Наразі слідчі дії тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *