ОСТАННІ НОВИНИ

Стан здоров’я Вовчака на особливому контролі мерії

|

Стан здоров’я начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Ярослава Вовчака перебуває на особливому контролі мерії. Як повідомила „Львівський портал” заступник міського голови з гуманітарних питань Ірина Романів, вона щопівгодини отримує інформацію про стан здоров’я свого колеги.

„Наше управління охорони здоров’я постійно стежить за його станом. У лікарні завжди перебуває хтось з працівників мерії”, – сказала вона.

За інформацією, яку отримує Ірина Романів, стан здоров’я Ярослава Вовчака трохи покращився, постраждалий почав говорити.

Щоправда, як повідомив головний лікар восьмої клінічної лікарні Львова Ростислав Тимощук, Я.Вовчак все ще перебуває уважкому стані.

Нагадаємо, учора о пів на дев’яту ранку по вулиці Івана Франка виникла пожежа в автомобілі «ГАЗ 31029», у якому перебував начальник міського управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради.

Унаслідок пожежі він отримав опіки ніг, рук, частково лиця 2 го та 3 го ступенів важкості. За інформацією прес-центру ГУ МНС у Львівській оласті, ймовірна причина пожежі – занесення джерела вогню зовні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *