ОСТАННІ НОВИНИ

Широкине – точка найбільш запеклого протистояння на Донбасі (мапа)

|

Ситуація на сході України залишається напруженою, проте стабільною – вже кілька днів поспіль фактів використання ворожої ствольної та реактивної артилерії не зафіксовано. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник  штабу Антитерористичної операції  полковник  Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

За інформацією Андрія Лисенка, збройні провокації із застосуванням стрілецької зброї та мінометів не припиняються – найбільш кричущі факти порушення режиму тиші з боку бойовиків зафіксовано поблизу селища Гранітне, що між Маріуполем і Волновахою, в районі Донецького аеропорту, неподалік населених пунктів поблизу Бахмутської траси.

Точкою найбільш запеклого протистояння залишається село Широкине під Маріуполем. «Учора, окрім вже звичних мінометних обстрілів, бойовики застосували проти українських військовослужбовців танк. Постраждалих немає, атака відбита», – зазначив А.Лисенко.

Він також додав, що протягом минулої доби внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, поранено лише одного бійця.

Інфографіка: РНБО