ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські перевізники зрозуміли, що не варто мріяти про захмарні тарифи

|

На сьогоднішньому засіданні виконкому ЛМР попередньо погодились підняти ціни на проїзд в міських маршрутках. Ціну питання  мають визначити на громадських слуханнях, які планують провести вже цього четверга, та львівські перевізники вже знають суму, на яку готові підняти вартість проїзду у Львові. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.   

За словами голови Асоціації перевізників Львівщини Івана Велійки, рішення, яке прийняв виконком є правильним і саме таке рішення погодили між собою перевізники і громадські організації.

«Тепер ми можемо говорити конкретну ціну на проїзд у Львові. Звичайно вона не буде такою, яку ми озвучували раніше, ні шість, ні сім гривень не буде. Бо така ціна є неприйнятною сьогодні для людей. Я думаю, що ми сьогодні можемо говорити про максимальну ціну – 4 гривні 50 копійок, а можливо в дискусії вона буде, ще меншою», – розповів І. Велійка.

Нагадаємо, як інформував раніше Львівський портал, впродовж останнього місяця перевізники неодноразово звертались до міської влади з проханням збільшити тариф на автоперевезення через різкий стрибок цін на пальне. І навіть погрожували страйками.

 

 Ілюстрація Львівський портал