Футбол. "Шахтар" на третій доданій хвилині випустив перемогу в Лізі чемпіонів

|

Неймовірний матч подарував львівським вболівальника донецький “Шахтар”. На «Арені Львів» «гірники» зуміли забити двічі, подумки вже, очевидно, святкували перемогу, але на останніх хвилинах примудрилися пропустити два м`ячі і задовільнитися нічиєю – 2: 2. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

“Порту”, якщо судити по грі, заслужив очко. У першому таймі гості не забили пенальті (Пятов виручив), мали ще кілька хороших моментів для взяття воріт. “Шахтар” же почав створювати загрози тільки після перерви. Та й то нечасто.

Перший раз «Шахтар» відзначився, коли центральний захисник Кучер, якимось дивом опинився на позиції нападника та запресингував захисника . Потім Олександр відібрав м`яч у суперника і викотив м`яч на п`ятачок під удар Тейшейрі. Другий раз в схожій ситуації відзначився Ілісіньо. Також відібрав м`яч біля входу в штрафну, відпасував на Бернарда, той прострілив, а Луїс Адріано забивав вже у порожні ворота.

Все б нічого, але “Шахтар” рано заспокоївся. Підвів Тейшейра. Могли забивати третій м`яч, вчотирьох вийшли на трьох захисників, але Тейшейра вирішив зіграти на партнера п`ятою. Вийшло так, що розігнав атаку “Порту”, після якої Ракицький рукою зупинив м`яч у штрафній. Друге пенальті і Мартінес на відміну від Бехрамі не схибив.

До фінального свистка залишалося кілька хвилин, але вистояти не вистачило сил. “Порту” буквально втиснув другий гол. Ракицький упустив Мартінеса, який після прострілу Тельйо на ближню штангу переправив м`яч в сітку.

Тож після другого туру в активі “Порту” 4 очки, БАТЕ після перемоги над “Атлетиком” (2: 1) з трьома очками вийшов на друге місце. У “Шахтаря” – 2, “Атлетика” – 1.

Фото:football.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *