ОСТАННІ НОВИНИ

Боєць із зони АТО просив передати матері, що з ним все гаразд (фото)

|

Боєць із зони АТО Дмитро Тімофєєв просив переказати матері, що з ним все гаразд. Про це Львівському порталу повідомили у Медіа-центрі Міноборони України (Львів).

На блокпостах переднього краю АТО Дмитра  знають всі – і бійці, і командири. Тут він робить одну з складних та небезпечних робіт. Хоча на передовій всі роботи небезпечні та складні. Бюрократи приїздять сюди, коли передова стає глибоким тилом.  І тим більше вони ніколи не сядуть за кермо «наливника» – автомобіля, що перевозить пальне.

Щодня Дмитро приїздить до танків, БМП та БТРів, які стоять на вогневих позиціях переднього краю і заливає в них таке потрібне бойовим машинам пальне. Час від часу терористи та ворожі снайпера влаштовують справжнє полювання на його машину. Бо пальне в період активних дій, дорожче за золото. Без нього, навіть з навченим екіпажем будь-яка бойова машина це просто груда дорогого залізяччя. Власне тому Дмитро щоразу сідає в свій «наливник», броньований двома бронежилетами кинутими на дверцята, і їде туди, де гаряче. 

«Чи не страшно мені? – перепитує Дмитро. – Звичайно страшно. Тут страшно кожному, але є різниця між страхом і боягузництвом. Боягузів тут немає. Та й вони направду довго не живуть».

Заправка бойової машини справа десятка хвилин. Однак щоразу ці хвилини перетворюються на певний карт-бланш для ворожих солдат. Дмитро швидко і справно робить свою роботу. Бо тут, як напевно ніде інше відчутно тривалість кожної секунди.

Сідаючи в свою машину, Дмитро попросив – «Будете щось про мене писати , напишіть що зі мною все гаразд… бо знаєте телефон сів, а мама хвилюється…».

Виконуємо прохання. Мамо Дмитра Тімофєєва! Не хвилюйтесь! З вашим сином все гаразд!

Фото: Тарас Грень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *