ОСТАННІ НОВИНИ

Дарта Вейдера не пустили на вибори президента

|

Центральна виборча комісія відмовила у реєстрації кандидату у Президенти України Дарту Вейдеру. Таке рішення було ухвалене на сьогоднішньому засіданні комісії, передає кореспондент УНН.

Як зазначив доповідач з цього питання член комісії Ігор Жиденко, декларація про особисте майно доходи та витрати була заповнена не особисто кандидатом окрім графи особистий підпис, що підтверджується висновком Українського науково-дослідницького інституту спеціальної техніки та судових експертиз СБУ. Також у жодному документі не зазначається про зміну прізвища кандидатом.

Крім цього, за словами Жиденка анкету кандидата на посаду президента також заповнювала інша особа.

“Таким чином у ЦВК немає ні анкети, ні декларації про доходи та витрати кандидата на посаду президента у розумінні статті 51 закону (Про вибори Президента України – ред.)”, – сказав Жиденко.

Також як зазначають у ЦВК до комісії не надійшло рішення з`їзду Інтернет партії України про висунення кандидатом на посаду президента.

Нагадаємо, станом на 2 квітня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатами в президенти України 23 осіб.

Довідка УНН: Дарт Вейдер (він же Енакін Скайвокер) — центральний персонаж кіноепопеї “Зоряні війни”, а також всього однойменного вигаданого всесвіту. Джедай, який занепав і став владикою-сітхом. Чоловік Падме Амідали, батько Люка Скайвокера і Леї Орґана.

Фото: lenta-ua.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *