ОСТАННІ НОВИНИ

Мамчура продовжують утримувати у російській комендатурі в Севастополі - Міноборони

|

Командира 204 Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна полковника Юлія Мамчура продовжують утримувати у російській комендатурі в Севастополі. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони.

22 березня під час штурму Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна, що дислокується у Бельбеку, командира військової частини полковника Юлія Мамчура захопив російський спецназ.

Юлія Мамчура заарештували та доставили до Севастопольської військової комендатури.

Нагадаємо, 22 березня російські військовослужбовці та представники так званої “кримської самооборони”, застосовуючи зброю та світло-шумові гранати, виламали ворота за допомогою кількох БТР-80 і прорвалися на територію 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна.

Під час штурму агресори прикривалися жінками, що не дозволило українським військовослужбовцям застосувати зброю.

Внаслідок збройного захоплення частини постраждав представник засобів масової інформації та один український військовослужбовець.

Також 22 березня було викрадено заступника командувача Військово-Морських Сил ЗС України – начальника Управління військ берегової оборони генерал-майора Ігоря Воронченка, а 23 березня був незаконно затриманий командир однієї з військових частин Севастополя, капітан 2 рангу В’ячеслав Дем’яненко.

Наразі місцезнаходження військовослужбовців невідоме.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *