ОСТАННІ НОВИНИ

У міській раді сьогодні нагороджували переможців конкурсу вітальних листівок «Різдвяна пошта»

|

 

Конкурс вітальних листівок «Різдвяна пошта» проводиться щорічно за підтримки працівників соціальних служб та відділів соціального захисту, котрі запрошували львівські родини до участі у конкурсі. Переможцям було вручено дипломи, солодощі, різноманітні подарунки та запрошення на льодову ковзанку, що знаходиться на площі Ринок. Всіх учасників конкурсу пригостили випеченими миколайчиками та запросили на екскурсію Львовом на Чудо-поїзді. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Щороку завдяки акції привітання з Різдвом Христовим та Новим Роком отримують близько 200 громадян: це представники влади, меценати, відомі діячі у галузях політики та культури, а також самотні громадяни нашого міста. Авторські листівки надсилались поштою та вручались особисто волонтерами Центру», – повідомила Наталія Клапатюк, начальник відділу соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

На конкурс було подано близько 250 робіт, з яких менша частина взяла участь у виставці, котра відбулась у сесійній залі міської ради. Участь у конкурсі протягом усіх років брали вихованці інтернатних закладів, дитячих будинків, реабілітаційних центрів, дитячих будинків сімейного типу, прийомні сім’ї, установи дитячо-юнацьких молодіжних клубів, а також Централізована система дитячих бібліотек міста. Цього року до акції долучилися всі школи міста.

До привітального слова для переможців та учасників конкурсу та до їх нагородження долучились директор Львівського міського центру соціальних служб Оксана Рубай та заступник начальника управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин, які привітали всіх з Різдвяними святами та побажали творчих успіхів та наснаги кожному з учасників, висловили їм подяку за їх клопітку працю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *