ОСТАННІ НОВИНИ

Андрій Котельник відкриє на «Південному» боксерську школу

|

Чергова Олімпійська зустріч  з Чемпіоном світу з боксу, олімпійським призером Андрієм Котельником  відбулася учора, 30 квітня, у Музеї  олімпійської слави, що на території  ТВК «Південний» (прохід між ТЦ «Калина» і ТЦ «Новинка» ІІ поверх). Про це йдеться у повідомленні прес-центру «Південного».

Як розповіла координатор  «Олімпійських зустрічей», директор спорткомплексу «Грація» Ганна Лащук, під час зустрічі з Андрієм Котельником мали змогу поспілкуватися діти, які цікавляться спортом, та фанати спортсмена. На зустріч, зокрема, завітало чимало юних боксерів Львова.

Відтак Андрій Котельник  під час зустрічі запрезентував відкриття уже цього літа Боксерської школи ім. Котельника, яка працюватиме на території ТВК «Південний». За словами відомого боксера, його найзаповітніша мрія – виховати «золотого» Олімпійського чемпіона з боксу, оскільки сам він став лише срібним призером Олімпіади в Сіднеї.

Окрім цього, Андрій Котельник розповів про свою боксерську кар’єру та плани на майбутнє і наголосив на тому, що для успіху потрібна мета. Власну мету стати чемпіоном світу Андрій поставив ще на початку занять боксом. Боксер наголосив, що завдячує за свій успіх тренеру Дмитру Сосновському, який свого часу дав Котельнику притулок та не залишив на вулиці.

Після спілкування боксер роздав автографи та сфотографувався  з усіма охочими.

Нагадаємо, соціальний проект «Олімпійські зустрічі» стартував на «Південному» наприкінці березня за підтримки Відділення національного Олімпійського комітету України у Львівській області. Проект реалізується за підтримки Петра Писарчука.

Мета проекту – популяризація  спорту та здорового способу життя  серед молоді Львівської області; знайомство зі спортсменами, які прославили Львів  та Україну у світі; допомога молодим  людям у самореалізації та досягненні власної мети.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *