ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» здобули першу домашню перемогу цього року

|

ФК «Карпати» здобув першу цього року домашню перемогу в регулярній першості, перемігши луганську «Зорю» з рахунком 2:0.

Господарі забили по голу в кожному з таймів. Щоправда, перший гол влетів у ворота Постранського лише на 42-ій хвилині гри після удару головою Ігоря Пластуна, який замкнув передачу з кутового. А до того шанси забити мав Гладкий, а на самому початку гри Ксьонз замість бити вирішив віддати пас і фактично зіпсував вихід сам на сам з воротарем.

Той же Пластун міг забити на 22-ій хвилині, коли замикав подачу зі штрафного, однак блискуче зіграв воротар гостей, відбивши м’яч на кутовий.

Початок другої половини гри також був за господарями – мав стовідсоткову нагоду забити Зеньов, що вийшов на заміну, однак не зміг пробити один на один Постранського.  А за кілька хвилин гол туру забив Голодюк – з метрів 25-и ОЛе вгатив м’яча під поперечину зі штрафного.

Під завісу «Карпати» могли довести рахунок до розгромного, але після удару Зеньова м’яч влучив у хрестовину і вилетів у поле.

«Карпати» заслужено перемогли і перервали програшну серію. Львів’яни в турнірній таблиці перескочили на 12-у сходинку, випередивши  «Волинь» та «Ворсклу». Всі проблеми сезону підопічні Костова можуть вирішити вже 3 травня, якщо не програють виїзний матч «Закарпаттю». А крім того, на Львів чекають два дуже цікаві домашні матчі з «Дніпром» та «Металістом».

Фото: Офіційний сайт ФК “Карпати” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *