ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам продемонструють фільм про перетворення колумбійського міста

|

19 квітня о 17:20 у великій сесійній залі Львівської міської ради відбудеться показ фільму «Перетворення Боготи» («Bogota Change»), який розповідає історію дивовижних змін колумбійського міста. Вхід вільний. Тривалість фільму – 55 хв., інформує прес-служба ЛМР.

Фільм «Bogota Change» – непересічна історія, що межує з неймовірністю. Спосіб, у який мери Антанас Мокус та Енріке Пеньялоса здійснюють міські перетворення, важко уявити: він переконає кожного в тому, що в сучасному світі ґрунтовні зміни у містах можливі. Більш ніж будь-що, цей фільм демонструє, що чесне та динамічне лідерство може зробити для міста і для суспільства в цілому. За десятиліття було зменшено дорожній рух на 22%, в сукупності зі зменшенням летальної аварійності на 50% та загальним скороченням злочинності на 70%, а також досягнуто інших вражаючих успіхів.

«Стрічка презентує неупереджений погляд на ситуацію, яку він документує. Режисери не намагаються вплинути на глядача, демонструючи чиїсь погляди на зміни чи буття. Більше того, вони переконливо показують реальні кадри з мас-медіа, зроблені у часи подій, щоб мінімізувати непотрібну драматичність у реальних ситуаціях. Для будь-кого, хто цікавиться протиріччями у великих містах, цей фільм заслуговує на увагу», – зазначають організатори показу.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *