ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина співфінансуватиме переможців конкурсів міжнародних мікропроектів

|

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак провів сьогодні нараду з питань напрацювання Порядку співфінансування з обласного бюджету проектів міжнародної технічної допомоги. Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

Відповідно до такого положення буде виписано процедуру, за якою кожен, хто переміг у конкурсі міжнародних мікропроектів, мав би шанс отримати дофінансування з обласного бюджету. Положення робоча група розробить упродовж місяця й передасть на затвердження сесії Львівської обласної ради.

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак наголосив: „Львівська обласна рада надаватиме підтримку тим громадам, які залучають в область додатковий ресурс. Зараз робоча група готує положення, у якому буде чітко виписано процедуру, за якою ті, хто переміг у міжнародних конкурсах, зможуть отримати дофінансування з обласного бюджету. Ми зацікавлені у тому, щоб забезпечити чесність, системність і прозорість цього процесу”.

Нагадаємо, що у Львівській обласній раді провели слухання проектних пропозицій громад, які перемогли у конкурсах міжнародної технічної допомоги і звернулися до Львівської обласної ради за підтримкою у співфінансуванні проектів. За результатами слухань підготовлені пропозиції щодо співфінансування із обласного бюджету проектів. Зараз ці пропозиції розглядають у постійних комісіях Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *