ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні до Кракова і Вроцлава можна полетіти за 480 грн

|

Сьогодні, 16 травня, у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького приземлився перший літак авіаперевізника EuroLOT (Polska Regionalna Linia Lotnicza Eurolot). Борт прилетів із Кракова й незабаром вилетів у напрямку Вроцлава. Подорож до цих двох міст займеє трохи менше двох годин.

Як розповів представник польських авіаліній EuroLOT SA Матеуш Кокосінські, рейси, що сполучатимуть з Краковом, будуть чотири рази на тиждень: по понеділках, середах, п`ятницях і неділях. Літаки у Вроцлав літатимуть по середах і неділях. У майбутньому розглядається можливість відкриття рейсів Познань-Львів та Гданськ-Львів. За словами М.Кокосінські, ці два польські міста також виявляли цікавість у авіасполученні зі Львовом.

«Початок виконання рейсів ще одним бюджетним авіаперевізником зі Львова є результатом загальної стратегії аеропорту та Міністерства  інфраструктури України, мета якої – залучити якнайбільше лоу-кост компаній до співпраці, таким чином створивши умови для зручного сполучення та недорогих  авіаперевезень», – зазначив генеральний директор  Міжнародного аеропорту «Львів» Роман Гонтарев.

Польські лінії заохочують мандрівників привабливими цінами на квитки – найдешевший коштує 48 євро. Діти у віці до двох років літатимуть безкоштовно, а молоді люди до 18 років отримають знижки 50%.

Перевізник не бере додаткову плату за багаж, відтак кожен пасажир може провезти валізу вагою до20 кгі 6-кілограмовий багаж ручної поклажі.

Довідка:

Станом на сьогодні  з Міжнародного аеропорту «Львів»  імені Данила Галицького здійснюють рейси 10 іноземних та  3 українських  авіаперевізники. Кількість міжнародних напрямків – 10 (Москва, Варшава, Неаполь, Відень, Мюнхен, Прага,  Стамбул, Тімішоара, Дортмунд, Венеція).

EuroLOT – це одна з компаній, яка найбільш динамічно розвивається в Центральній Європі. Компанія була заснована в 1996 році, а роком пізніше відкрито перший постійний зв`язок між великими регіональними аеропортами в Польщі. Зараз перевізник виконує більше 27000 рейсів в рік, перевозячи близько одного мільйона пасажирів.

В цьому сезоні лінії відкриють аж 15 нових напрямків, 12 з яких – за кордон, зокрема, до Німеччини, Італії та Хорватії.

У травні до флоту лінії долучили нові турбогвинтові Bombardiery Q400NextGen (Next Generation), найновіший пасажирський варіант, який пропонує канадський виробник.

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *