ОСТАННІ НОВИНИ

Сигарета в обмін на яблуко. У Львові перехожих закликали кинути курити

|

Сьогодні, 3 травня, біля пам’ятника Шевченку борці за здоровий спосіб життя обмінювали сигарети на яблука, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами організаторів, учасники акції – активні  львів’яни, які хочуть нагадати про шкоду сигаретного диму як для курців, так і для тих, хто їх оточує.

«Ми люди, які ведуть здоровий спосіб життя, які не курять. Ми вирішили заохотити і пересічних людей до того, аби вони теж кинули курити. Львів’янам пропонуємо відмовитись від сигарет на користь яблук.Обрали яблуко  тому, що це символ здорового способу життя. 20 наших учасників акції підходять до перехожих курців і пропонують їм обміняти сигарети на яблуко. Є такі, які віддають всю пачку, а є такі, які дають лише одну сигарету. Сьогодні ми плануємо залучити 500 курців, які хоча б на день відмовляться від сигарети», – розповіла учасниця заходу Соломія Наум.

Також вона додала, що на таку акцію люди реагують по-різному: з позитивом, гумором та посмішкою.  Молодь переважно жартує, а старші люди схвалюють такий захід.

Зібрані цигарки утилізують.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *