ФК “Львів” громить “Іллічівець”, “Карпати” грають унічию з угорцями

Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ’ЯК, "Ратуша"

|

Цього понеділка підопічні Степана Юрчишина зіграли останній спаринг-матч перед стартом у новоствореній Прем’єр-лізі.

На дублянському стадіоні Львівського державного аграрного університету “городяни” розгромили з рахунком 5:1 маріупольський “Іллічівець”, який, до слова, цього сезону виграв перегони у першій лізі і, як і львів’яни, повернувся до еліти. У першому таймі “городяни” забили тричі. Дублем відзначився Дмитро Бровкін, ще один гол — в активі Федорчука. У другій половині зустрічі на 61-й хвилині Борис Баранець робить рахунок — 4:0. Щоправда, маріупольці зуміли дещо скоротити рахунок, та все ж останню крапку у зустрічі поставили хлопці Юрчишина — 5:1.

Інша львівська команда — “Карпати” — на тренувальному зборі в Угорщині втретє поспіль зіграла в результативну нічию — 1:1. Цього разу зелено-білі розійшлися миром з бронзовим призером останнього чемпіонату Угорщини “Дьєром”. Рахунок у матчі відкрив угорський клуб, але наприкінці першого тайму Максим Фещук встановив остаточний результат.

Нагадаємо, що вже цієї суботи у стартовому матчі новоствореної Прем’єр-ліги “Карпати” стартують виїзним матчем проти донецького “Металурга”, а наступного дня (20 липня), у неділю, ФК “Львів” прийматиме володаря Суперкубка країни, останнього чемпіона вищої ліги — донецький “Шахтар”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *