ДТП у центрі Львова

Наталя ЧИЖ, „Новий Погляд”

|

У ніч із 31 серпня на 1 вересня на перехресті вулиць Левицького-Тершаківців, унаслідок ДТП троє людей загинуло (35-річний водій “Мерседеса” та дві жінки – працівниці цього ж ЗАТ, 1984 та 1982 р.н.). і ще восьмеро потрапили у лікарню у важкому стані.

За інформацією УДАІ ГУ МВС України у Львівській області, четверта особа померла вже у лікарняному закладі.

Приблизно о 4 годині 20 хвилин на перехресті вулиць Левицького-Тершаківців 21-річний водій автомобіля BMW-535 порушив правила дорожнього руху – проїхав на червоне світло світлофора, унаслідок чого зіткнувся з автомобілем „Мерседес-бенц 312D” – маршрутним таксі, яке розвозило людей (працівників МТС). Про це повідомив «Львівський портал» із посиланням на УДАІ УМВСУ у Львівській області. Як стало відомо пізніше, водій узагалі не мав права сідати за кермо, оскільки був позбавлений водійського посвідчення за керування автомобілем у нетверезому стані.

Як повідомив Zахіd.net в.о. начальника ЦГЗ ГУ МВС України у Львівській області Денис Харчук, 21-річний циган, який за кермом ВМВ-545 скоїв аварію, намагався втекти з лікарні, куди його госпіталізували із черепно-мозковою травмою, однак правоохоронці його спіймали. Зараз він перебуває у лікарні під наглядом правоохоронців. За фактом ДТП порушено кримінальну справу. Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *