Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР: «Евакуатор працюватиме, але лише в тому випадку, коли це буде справді необхідно»

|

«У відповідності до припису обласної прокуратури, ми вилучили працівників ДАІ. Оскільки обласна прокуратура дала роз’яснення про те, що працівники ДАІ не мають певних повноважень для такої евакуації, ми, фактично, їх вилучили.

Наступний пункт це те, що автомобілі будуть евакуюватися тільки у випадку створення надзвичайних ситуацій. Тобто, коли це перешкоджає проведенню певних робіт, коли створюється небезпека для інших учасників дорожнього руху, коли це створює будь-які інші надзвичайні ситуації техногенного плану. Евакуатор працюватиме, але лише в тому випадку, коли це буде справді необхідно

Довідка:

Сьогодні виконком Львівської міської ради прийняв рішення, що працівники ДАІ не будуть залучатися до роботи евакуатора. Функції евакуацій авто на штрафмайданчик здійснюватимуть працівники управління надзвичайних ситуацій і лише у випадку, коли припарковане авто створює надзвичайну ситуацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *