Олексій Радзієвський, голова обласного регіонального відділення Партії регіонів: «Моє місце у списку відповідає рейтингу, який ПР має на Львівщині»

|

«Ніяких розмов щодо мого можливого призначення після виборів міністром в замін на прохідне місце у списку зі мною не було. Для мене ніколи не було змістом життя і самоціллю бути народним депутатом, чи міністром, чи заступником міністра. Я ніколи перед собою такої мети не ставив, і я абсолютно спокійно ставлюсь до того, що у нашій партії відбуваються абсолютно природні процеси зміни і поповнення складу. Для мене моє місце у списку Партії регіонів не є жодною трагедією.

Якщо в мене не буде після 30 вересня статусу народного депутата, це не буде для мене трагедією. Я абсолютно спокійно до цього ставлюся.

Я думаю, що підхід щодо складання списків кандидатів у депутати від Партії регіонів правильний і обгрунтований: в залежності від рейтингу партії у відповідному регіоні і визначалося місце у списку. Моє 257 місце у списку відповідає тому рейтингу, який Партія регіонів має на Львівщині».

Довідка:

Голова Львівської обласної організації Партії регіонів, депутат Верховної Ради України V скликання Олексій Радзієвський посідає у виборчому списку Партії регіонів «непрохідне» 257 місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *