Марія Желіско, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР: «Можливо, вимога погасити борги за газ пов’язана з виборами»

|

«Моя особиста думка – вимога ДК «Газ України» терміново сплатити заборгованість теплостачальних підприємств за спожитий у 2007 році газ пов’язана із майбутніми виборами, які мають відбутися 30 вересня. Напевно це зв’язано з передвиборчою кампанією. Не можу сказати чітко, тому що «Газ України» цю свою вимогу не пояснює. Мотивують її тільки тим, що є борг і його необхідно погасити.

Можливо це пов ’язан о і з розрахунками між країнами, адже ми купуємо газ в Росії. Але точно ця причина нам не відома, в будь-якому разі «Газ України» її не пояснює».

Довідка:

ДК «Газ України» вимагає від теплопостачальних підприємств Львова терміново погасити заборгованість за спожитий протягом минулого опалювального сезону природний газ, аби отримати ліміти газу. Відповідно до угоди, укладеної у квітні 2007 року, тепловики Львова мали б погасити свої борги перед ДК «Газ України» до 1 жовтня цього року.

Якщо теплопостачальні підприємства терміново не сплатять свої борги, місто може залишитись без гарячого водопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *