Петро Олійник, голова ЛОДА: «Керованість території мене починає хвилювати»

|

«Сьогодні ми вступаємо в досить серйозну фазу – фазу передвиборчих перегонів.

Хочемо ми цього, чи не хочемо, суспільство буде політизуватися. Тож завдання влади в цей важкий період – зберегти керованість території та діяти виключно в рамках чинного українського законодавства.

Керованість території мене останнім часом починає хвилювати. Окремі державні структури, міністерства та відомства не виконують зобов’язань перед територією, і в нас починає відбуватися таке ганебне явище, як ріст боргів із заробітної плати.

У 99% ріст боргів із заробітної плати відбувається на державних підприємствах. В окремі міністерства я передав документи в Генеральну Прокуратуру. У Генпрокуратурі провели нараду, і вона бере під жорсткий особистий контроль діяльність окремих відомств, в частині забезпечення виплати заробітної плати».

Довідка:

Сьогодні в Львівській обласній державній адміністрації відбулася Колегія, під час якої підвели підсумки роботи територіально-господарського комплексу області за перше півріччя 2007 року та прослухали хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *