Володимир В’язівський, заступник голови ЛОО «НУ»: «НУ-НС» розглядатиме питання створення міжфракційних об’єднань учасників блоку у місцевих радах»

|

«На сьогоднішньому з’їзді ми розглнемо програму блоку, список блоку , оберемо голову блоку. Ось це те, що теба буде юридично мені особисто, як голові лічильної комісії, зафіксувати і довести результати голосування до делегатів міжпартійного блоку «Наша Україна – Народна Самооборона».

Парія «Наша Україна» підтримала пропозицію щодо того, щоб на базі тих політичних сил, які ввішли зараз у єдиний блок, а це 9 політичних сил, на місцях створили міжфракційні об’днання «Наша Україна –Народна Самооборона». Я не виключаю, що і цей пунк з порядку деннного буде виноситися на рішення. Наразі я ще не ознаю остаточно, чи це пиатння є в порядку денному чи ні.»

Довідка:

Сьогодні, 7 серпня, відбудеться міжпартійний з’їзд виборчого Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона». У ньому візьме президент України Віктор Ющенко. Заплановано виступ Глави держави, в якому буде зроблено аналіз актуальних подій і тенденцій суспільно-політичного життя в нашій державі, окреслено стратегічні пріоритети.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *