Олег Мацех, координатор Громадського форуму Львова: «Ми жахнулися масштабами розкрадання земель міста»

|

«У день приїзду до Львова Юлії Тимошенко депутати Львівської міської ради намагалися пізно ввечері провести засідання і прийняти земельні ухвали. Але їм не вдалося зібрати кворуму. Тому вони зібралися через тиждень – першого березня, зібралися саме на земельні питання.

І коли ми підняли всі питання, які того дня розглядала міська рада, то ми жахнулися масштабами розкрадання земель міста. У той день, окрім парку «Знесіння», йшла сумнозвісна ухвала з «Європростору», відбувалося голосування за ділянку по вулиці Княгині Ольги, за ділянку по вулиці Залізничній. Звичайно, вони всі ще потребують детального аналізу, але відомо, що вони стосувалися дуже великих площ.

Відтак, той перший день весни став днем обкрадання громади Львова і привласнення земель міста.

Тому ми не відмовляємося від своїх слів щодо відставки міської ради і міського голови. Тепер ми значно пильніше контролюватимемо, що відбувається в міській раді».

Довідка

Громадський форум Львова звинуватив міську раду Львова у земельній афері. На думку ГФЛ, рішення ЛМР від 5 липня, згідно з яким ТзОВ «АрхіБуд» отримало в оренду ділянку по вулиці Довбуша, 15 під житлове будівництво, є незаконним. Громадський форум стверджує, що ділянка розташована в зоні парку «Знесіння».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *