Резонанс

Марія ДОРОТИЧ, “Україна і час”

|

Посадовці Ратуші відреагували на публікацію газети “УіЧ” “Засмічена візитка Львова” (№ 26 за 27.06.2007 року). Нагадаємо, у репортажі йшлося про неприбрану територію перед залізничним вокзалом та негативні відгуки туристів про роботу комунальних підприємств міста.

Після виходу публікації редакція отримала лист-відповідь від прес-служби Львівської міської ради. У ньому зазначено, що міський голова Львова Андрій Садовий особисто доручив виконувачу обов`язків голови Залізничної районної адміністрації Богданові Якимовичу звернути увагу на неналежне прибирання площі перед двірцем. У Залізничній райадміністрації зібрали робочу нараду з керівниками підприємств, які мають об`єкти на площі Двірцевій. Усіх зобов`язали надати належного санітарного стану прилеглій до вокзалу території і забезпечити торгові місця урнами для сміття.

У листі також вказано, що керівникам підприємств, які не уклали угод на вивезення сміття, запропоновано це зробити з ЛКП “ШРП Залізничного району” терміном до 25 липня цього року. Задля підтримання площі Двірцевої у належному санітарному стані затверджено вивозити тверді побутові відходи технікою згаданого ЖЕКу.

Варто наголосити ще й на тому, що пасажири, котрі виходять з охайного приміщення вокзалу, на вулиці бачать таблички з написом: “Перед вами територія, яка належить місту”…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *