Такий добрий Садовий

Михайло ГУЗАРЕВИЧ, „Новий Погляд”

|

Покопирсавшись у бюджетній кишені, наш найдобріший у світі мер Андрій Іванович Садовий побачив, що копійок залишається ще щонайменше на одну добру справу.

Тому підписав розпорядження виплатити матеріальну допомогу ветеранам війни з нагоди 63-тьої річниці визволення Львова від гітлерівської окупації.

Зважаючи на те, що Андрій Іванович не просто добрий мер, а просто дуже-дуже, такий добрий-предобрий мер, – сума допомоги становить аж 70 гривень на кожного ветерана. Ого! Що-що, а математику колись ще маленький Андрійко, мабуть, вчив добре. Він вмів, а може, навіть і зараз вміє, розв’язати простий приклад: 2007-1945+18. У результаті вийде мінімальний вік ветерана війни. Мабуть, залишилось їх не так вже й багато. Ми не кажемо вже, що однієї малесенької такої прималесенької проданої діляночки вистачило, аби хоч раз тих небагатьох нагородити, врешті, по-людськи. Та ні, не тут-то було. Розв’язавши приклад, Садовий не зупинився і пішов далі. Виявляється, допомогу ветерани війни зможуть отримати в управлінні соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Вже би, мабуть, могли знайти одного серед сотень освідчених, розумних і кваліфікованих штанинопротирачів з мерії, аби на тій новій „Тойоті” об’їздив тих кілька десятків дідусів. Погодьтеся, в їхньому поважному віці трохи незручно шпацерувати містом, яке вони колись визволяли, навіть якщо десь біля Ратуші лежить кістка, яка коштує набагато менше за краватку Андрія Івановича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *