Мистецтво звабити дівчину

Ірина МЕЩЕРЯКОВА, „Новий Погляд”

|

Фраза „Дозвольте з вами познайомитися” вже немодна. Дівчата з кожним днем стають вибагливішими, мріють про комунікабельних і не закомплексованих парубків. А де ж їх узяти? Правильно: навчити! Саме цим займається „пік-ап”, або мистецтво підчепити дівчину.

Домовитися про зустріч з пікапером Андрієм було дуже важко. Адже я не лише журналіст, а найперше – дівчина, „об’єкт для зваблення”. „Це ніби злодію подзвонити в банк і розповісти, як і коли він прийде його грабувати… – виправдовувався хлопець. –Зрозумій, це професійна таємниця. Був би на твоєму місці пацан – я б з радістю поділився досвідом. А з тобою не можу…”

Коли я вперше почула про „пік-ап”, то згадала стару автівку сусіда. Як виявилося, це різні речі. Термін „пік-ап” (від англійського pick up – підчепити) в сучасному розумінні означає „зняти дівчину”. Зародився він в Америці, де багатенькі хлопці ставили собі мету – всіма можливими і неможливими способами затягти красуню в ліжко. В Україну „пік-ап” прийшов з Західної Європи та Москви. І вже встиг пустити коріння не тільки в столиці, а й у Львові.

„Пік-ап” – це мистецтво закохувати в себе дівчат. Методи пікаперства виробляють у хлопців комунікабельність, розвивають особистість, вчать використовувати свої кращі якості, бути розкутими і веселими. Тобто справжніми ловеласами, донжуанами, покровителями жіночих сердець.

Я уявляла пікапера Андрія високим красенем зі спортивною статурою, така собі суміш Бреда Пітта та Супермена. А натомість прийшов звичайнісінький хлопець… Я оглянула його з ніг до голови і спіймала себе на думці, що це далеко не мій ідеал. Та з перших слів розмови зрозуміла, що помилилася: він виявився дуже харизматичною людиною.

«Дівчата часто обирають собі супутника за зовнішнім виглядом. Хоча це не так важливо. Ну, добре, він сьогодні красунчик, завтра на чолі вискочив прищ, а за кілька років він полисів. І все, немає краси. Тому значно важливіше, аби хлопець був кмітливим і з ним було приємно спілкуватися. Я свідомо одягнувся без смаку, щоб довести тобі, що головне – розгледіти людину як особистість,» – каже Андрій.

Він розповідає, що «пік-ап» – це філософія, яка на перше місце ставить особисту свободу. Пікапер, закохуючи в себе всіх довкола, ніколи не закохується сам. Це головний зміст ідеї вільних чоловіків: хоч би якою чудовою не була дівчина, закохуватися зась. Для визначення ідеальних дівчат у пікаперів є десятибальна шкала. Вони вимогливі – найвищий бал, який заслужили львівські красуні – 8. Ну, а 10 – це вже щось нереально ідеальне.

«Ви чули про авто-квести? Є і пікап-квести. В них беруть участь команди по 2- 3 особи. Вони наперед домовляються про остаточний результат: отримати номер телефону, запросити на побачення або ж затягти дівчину в ліжко. Такі змагання найбільше вдосконалюють майстерність.

Ще правильно пікапити дівчат вчать на тренінгах і семінарах. Але це задоволення трохи б’є по кишені. Перед тим, як допустити парубка до тренінгу, обов’язково перевірять, чи він «нормальний» і адекватно реагує на дійсність.»

«Пік-ап» має свої заповіді, закони, правила. Все, як в справжній науці. Якщо коротко, то спершу потрібно встановити зовнішній зв`язок із незнайомкою (спробувати скопіювати її жести, міміку, рухи). Другий крок – розпочати розмову. Друзі-пікапери перестануть з тобою вітатися, якщо ти використаєш щось на зразок «Дівчино, можна з вами познайомитися?» чи «Котра година?» Справжній пікапер має бути оригінальним, імпровізувати (На те він і пікапер!). Наприклад: «Дівчино, тут мій білий кінь не пробігав?» або «Я забув свій номер телефону, тому скажіть мені свій!», «Ви вірите в кохання з першого погляду, чи мені підійти ще раз?». Однією фразою можна розсмішити незнайомку, а це вже – половина справи.

Далі треба вчитися розвивати стосунки і бути готовим до відмов. «Справжній пікапер не боїться поразок. Кожна твоя невдача – це привід повчитися на своїх помилках», – каже Андрій.

До речі, «пік-апом» займаються і дівчата, але їх одиниці, вони губляться серед кількості хлопців-пікаперів . Що ж до думки прекрасної половини людства, то вона розділилася навпіл. Декому подобається спілкування з пікаперами, бо воно залишає тільки приємні враження. Інша частина красунь вважає «пік-ап» ганебним знущанням, адже залицяння перетворюється на спортивні змагання.

Отож, вирішуй сам. Якщо тебе зацікавило «мистецтво підчепити дівчину» – вперед. Ховай свою сором’язливість у кишеню і вирушай знайомитися з особами протилежної статі. Основне – почуватися впевнено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *