А небо плаче грозами...

Наталка КИСІЛЬ, “Україна і час”

|

Спекотний травень нарешті покидає нас. Як повідомляє Гідрометеоцентр, найближчими днями слід чекати дощів, гроз, злив і шквалів.

Так, за інформацією відділу синоптиків Львівського гідрометеоцентру, найближчого тижня погода на території західного регіону обумовлюватиметься розмитим полем пониженого атмосферного тиску та впливом стаціонарного холодного фронту із хвилями.

Сьогодні, 31травня, у Львівській області буде хмарно з проясненнями. Пройдуть короткочасні дощі, грози, місцями — сильні зливи. Вітер — південно-східний, 7-12 м/с, подекуди шквали, 15-20 м/с. Температура: вдень — 23-28, вночі — 11-16 градусів тепла. 1 червня буде мінлива хмарність, короткочасні дощі, у горах — сильні грози. Вітер — північно-східний, 5-10 м/с. Шквали. Температура: вдень — 23-28, вночі — 13-18 градусів вище нуля. 3 червня також на всій території Львівщини йтимуть дощі з грозами. Вітер — східний, 5-10 м/с. Температура: вдень — 21-26, вночі — 11-16 градусів тепла.

Зазначимо, що у неділю і понеділок, 3 і 4 червня, синоптики теж прогнозують короткочасні дощі. Але знову ж таки не похолодання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *