Замість спіднички - холодильник!

Наталка ТАРАСОВА, “Україна і час”

|

Друга святкова акція щотижневого розіграшу подарунків на ТВК “Південний” відбулася 26 травня на Молодіжній площі, що перед торговим центром “Новинка”.

Нагадаємо, під час першого розіграшу призів, що відбувся 19 травня, 12 щасливчиків лише за 1 гривню придбали одяг і взуття у крамницях ТЦ “Новинка”, а один найкмітливіший і найрозкутіший отримав суперприз — мікрохвильову піч. Для цього потрібно було небагато: найшвидше випити пиво, знайти у натовпі людину з найбільшою кількістю ґудзиків на одязі, скопіювати поведінку тварин, висловити найласкавіші слова жінці, яку вперше бачите… Словом, просто і весело.

Цього разу, окрім згаданих вище конкурсів, у суперфіналі була можливість проаналізувати свої інтелектуальні здібності, а саме — згадати історію Львова та торгово-виробничого комплексу “Південний”. Що й казати, львівська молодь демонструвала неабиякі знання. Тож 10 львів`ян отримали запрошення у крамниці центру “Новинка”, де знову ж таки за 1 гривню придбали речі, які коштують щонайменше 150 гривень. А сімнадцятирічна юнка із Сокільник повезла додому холодильник, який адміністрація “Південного” доставила їй додому. Отже, наступної суботи, 2 червня, на відвідувачів торгово-виробничого комплексу чекають цікаві конкурси, класні призи, дітей пригощатимуть морозивом, а дорослих — пивом. І не дивуйтесь, якщо прийдете купити хатні капці, а отримаєте телевізор. Справді, кращого від “Південного” немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *