Чорна вдова

Євген ЛАДИЖЕНСЬКИЙ, “Україна і час”

|

Жінка вбила свого співмешканця і закопала його у гноївці. Цей злочин стався ще у березні в селі Переможному Городоцького району, проте тіло загиблого правоохоронці виявили лише наприкінці травня.

18 березня, коли, власне, й трапилася трагедія, 43-річна М. разом зі своїм 36-річним співмешканцем В. вирушила до подруги на день народження її дочки. У сільському будинку було п`ятеро дорослих людей та двоє дітей. Гості та господарі мирно веселилися, поки між “подружжям” не виникла сварка. Щоби втихомирити свого благовірного, М. встала з-за столу та вивела його до кухні. Не бажаючи далі слухати нарікань, жінка схопила ножа і завдала співмешканцю кілька ударів, влучивши при цьому у серце. Коли ж чоловік упав на підлогу, винесла тіло на двір і закопала у гноївці за стайнею.

Показово, що усе це дійство відбувалося на очах шокованих господарів та двох дітей. Як не дивно, але свідки “поховання” чомусь не стали на перешкоді М. і дозволили їй довести справу до кінця.

Про зникнення безвісти В. міліцію першими сповістили його батьки. Незадовго після убивства до них навідувалася і невістка. Як ні в чому не бувало, вона переконувала, що їхній син поїхав на заробітки до Києва і незабаром повернеться. Однак батьків це не дуже заспокоїло.

За словами Ігоря Кравчука, інспектора відділу зв`язків з громадськістю ЦГЗ області, у ході розслідування злочину правоохоронці з`ясували, що М. вже відбувала покарання. Кілька років тому вона завдала своєму першому чоловікові тяжких тілесних ушкоджень, унаслідок яких той помер. За це відсиділа у в`язниці сім років та шість місяців. Тепер термін перебування за ґратами буде набагато більшим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *