Словесні бої

Павло ПАЛАМАРЧУК, “Україна і час”

|

Клуб “Лялька”, який завжди славився своїми ексцентричними та епатажними вечірками, знову запропонував нову “фішку” для відвідувачів. Днями тут уперше в Україні відбулися словесні гладіаторські бої.

Щоправда, такі змагання досить популярні у США і Західній Європі (наприклад, реперські дуелі, поетичні слеми). Цього разу учасниками дуелей були прості люди із залу. Таких сміливців виявилося лише десять. Суть змагання полягала у тому, щоби за допомогою будь-яких слів (у тому числі й матюків) вивести супротивника із психологічної рівноваги.

Кожній парі учасників надавали 15 хвилин на “словесне вбивство”. Єдиним і найважливішим правилом боїв було те, що сутичка повинна відбуватися без застосування фізичної сили і на певній дистанції суперників. За порушення правил учаснику зараховували поразку. Переможців кожної дуелі глядачі визначали оплесками. Про те, що словом людину легко вивести з рівноваги, свідчили стільці, які учасники у пориві гніву скидали зі сцени. Тішило те, що після завершення “поєдинку” суперники потискали один одному руки і розходились як друзі. Переміг юнак, який у словесних дуелях здолав чотирьох своїх супротивників. Він і одержав головний приз — мобільний телефон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *