Володимир В’язівський, нардеп ВРУ п’ятого скликання від НУ: «Опозиція покинула зал засідання, бо почали голосувати не за ті закони, про які йшлось раніше»

|

«Наша Україні і БЮТ покинули зал засідання враховуючи те, що під час пленарного засідання почали голосувати не за ті закони і не за ті постанови, про які йшлось на погоджувальній раді.

Перед тим як вийти із сесійного залу, нам донесли інформацію по яких законах дійшли порозуміння й можемо голосувати. А потім мали проголосувати за рішення, яким робота мала б продовжитися до півночі сьогоднішнього дня. Потім робоча група мала би допрацювати неузгоджені моменти, які ще залишилися для голосування. Але враховуючи те, що на засіданні Мороз виніс постанови, які взагалі не були роздані на руки і почали голосувати, ми покинули зал засідання Верховної Ради.

Чи ми сьогодні повернемося? Я не можу запевняти, бо ще мають зібратися як мінімум керівники фракцій. Зараз і Кириленко, і Тимошенко у Президента. Думаю, керівники інших фракцій теж матимуть таку зустріч».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *