Місце зупинки змінити не можна

Марія СКИРА, „Новий Погляд”

|

Починаючи з 28 травня 2007 року маршрутки зупинятимуться лише на фіксованих зупинках. Таке рішення прийняв департамент житлового господарства Львівської міської ради, аби навести порядок у місті.

Як розповів «Погляду» начальник відділу транспорту управління транспорту і зв’язку ЛМР Іван Радь, управління попередило про зміни водіїв, які дуже схвально прийняли нововведення. «Ми зобов’язали перевізників повісити відповідне оголошення для пасажирів у салонах машин, а з водіями провести інструктаж, – каже Іван Радь. – Контролюватиме виконання наказу наше управління. Якщо водій часто ігноруватиме його, то перевізник має право його звільнити. У разі невиконання наказу перевізником, ми розриватимемо з ним угоду».

Поки що більшість водіїв радо сприйняли нову вказівку, бо і їм набридло зупиняти транспортний засіб через кожних сто метрів на вимогу пасажирів. «З іншого боку, водії самі часто зупиняються, бачачи, що хтось на вулиці махає рукою. Прагнучи заробити гривню, вони зупиняють машину, незважають на те, що порушують правила дорожнього руху, а ззаду може їхати інша маршрутка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *