Квурту "Тойоти" не вистачило

Наталка КИСІЛЬ, “Україна і час”

|

Заступники міського голови Львова і директори департаментів пересядуть у новенькі авто.

Десять автомобілів “Тойота”, подарованих львівській мерії сервісним центром “Діамант”, уже розподілили серед чиновників. За інформацією прес-служби міськради, у нових машинах їздитимуть міський голова Андрій Садовий, два його заступники Микола Одуха і Василь Косів, керуюча справами виконкому Марта Литвинюк і 5 директорів департаментів. Одне авто перебуватиме у резерві.

Машини, зареєстровані у ДАІ, уже стоять у гаражі міськради. Ще точно не відомо, з якої саме дати держслужбовці зможуть ними користуватися. Спершу це повинні затвердити на сесії. Але, як повідомляє Західна інформаційна корпорація, посилаючись на поінформоване джерело, уже найближчими днями перші особи міста у службових справах їздитимуть “Тойотами”. Цікаво, що секретареві міськради і кумові міського голови за сумісництвом Володимиру Квурту новенької “Тойоти” не перепало.

Окрім нових, за словами начальника КП “Ратуша-сервіс” Мирона Трохимчука, нині міськрада має ще 14 авто (6 “Волг”, 3 “DАEWOO”, 1 “Газель”, 2 ВАЗи, 1 “Мазду”, 1 “Запорожець”). Що ж стосується безпосередньо водіння автомобіля, то на нові “Тойоти” переводять водіїв машин певних міських інституцій (“Архбудконтролю”, Личаківської адміністрації, юридичного управління тощо). У перспективі, зі слів пана Трохимчука, туди на роботу приймуть нових водіїв. От і штат міської влади поповниться…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *