Яким буде літо львівських школярів?

Наталка КИСІЛЬ, “Україна і час”

|

Кореспондент “УіЧ” поцікавилася літніми планами молодщих школярів.

Роман ЗІЛЬМЕК, 4 клас:

— Я, напевно, поїду з батьками на Шацькі озера. Решту часу буду у Львові, а де ж іще? Кататимусь на велосипеді, у комп`ютер пограю досхочу, на Винниківське озеро, мабуть, з`їздимо не раз. Деколи від школи організовували краєзнавчі поїздки у Кам`янець-Подільський, Берестечко…

Володимир ЛОЗИНСЬКИЙ, 4 клас:

— Я цього літа подамся з групою учнів до Австрії на десять днів. Туди повинні з`їхатися діти з різних країн. Мають бути усілякі навчальні і розважальні заходи, ігри… Потім з батьками поїдемо у Шацьк. Взагалі ми щороку вибираємося неодноразово на озера поблизу Львова.

Дмитро СОСНОВСЬКИЙ, 4 клас:

— З 27 травня у мене починаються літні канікули. Планую спершу поїхати у село до бабусі, потім, наприкінці червня — на море. У селі люблю ходити на річку, плавати, ловити рибу. Також ходжу до лісу на гриби. У ті ж дні, коли я у Львові, виходжу на вулицю гуляти з друзями. А ще — комп`ютер.

Таня МАТКІВСЬКА, 5 клас:

— Поїду до однієї бабці в Комарно, потім до другої — у Самбір. Там у мене є подружки, разом спілкуємося, ходимо на Дністер. Чесно кажучи, я багато дивлюся телевізор. На серпень мої батьки планують поїздку на море. Тож, очевидно, там уже добре позасмагаю.

Іванка ТЕРЛЕЦЬКА, 5 клас:

— У липні поїду у табір “Сонячна галявина”, що у Родатичах Городоцького району. Цю поїздку організувала моя мама від заводу, де вона працює (ЛАЗ). Там є каруселі, різні цікаві заходи, дискотека, екскурсії. У серпні поїду зі сім`єю на море. А коли я у Львові, то переважно дивлюся телевізор.

Марія ШЕЛЬМАХ, 4 клас:

— Планую свої канікули провести цікаво. У серпні поїду в табір у Миколаївську область. Там море близько, взагалі там гарна природа. А перший і другий літні місяці відпочиватиму у бабусі (там мене часто беруть на город допомагати), щоправда, періодично приїжджатиму сюди, до Львова, додому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *