Як грітися – то вкупі

Пелагія ГОЛУБЕЦЬ, „Новий погляд”

|

Львівські тепловики призупинили видачу технічних умов на відключення квартир львів’ян від централізованого опалення. Таке рішення прийняли в зв’язку з відповідним дорученням уряду.

Наразі представники теплопостачальних підприємств не готові сказати, коли заборону на видачу відповідних дозволів скасують. За словами заступника начальника управління інженерного господарства Львівської міської ради Андрія Мончака, дозволи не видаватимуть доти, „доки не буде розроблена і затверджена оптимізована схема перспективного розвитку систем теплопостачання Львова”. „Ще до появи доручення Кабміну ми вели перемовини з фахівцями щодо розробки такого проекту і цієї п’ятниці має відбутися нарада з цього приводу”, — цитує слова чиновника інформаційна агенція „Zaxid.net”.

Тепловики схвально ставляться до тимчасової заборони на від’єднання від централізованого опалення, оскільки масове встановлення автономного опалення в квартирах, які знаходяться в багатоповерхівках, призводить до зменшення кількості клієнтів „Львівтеплоенерго” та „Залізничтеплоенерго”. Тому вартість тепла для тих, хто користується послугами цих підприємств, зростає. Водночас, запевняють у міськраді, ті львів’яни, які вже подали документи на встановлення автономного опалення, дозволи отримають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *