Ціна на транспорт не зросте

Наталя ЧИЖ, „Новий погляд”

|

Про потребу підняття цін на проїзд у трамваях та тролейбусах до 70 копійок повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий.

У коментарі Західній інформаційній корпорації він пояснив, що порівняно з маршрутним таксі тролейбуси та трамваї є збитковими через нерівні умови. «Виходить так, що маршрутка під’їхала, усіх пасажирів із грішми «загребла», а пенсіонерів та пільговиків залишила нам, – заявив пан Білокурий. – Ми подали у Львівську міську раду розрахунки щодо підвищення вартості проїзду у трамваях та тролейбусах. За нашою пропозицією, ціна проїзду повинна становити не менше як 70 коп., для студентів – 35 коп. Річ у тому, що 1 липня 2007 року знову зростає вартість електроенергії…». На його думку, опимальна ціна проїзду мала б становити 1, 4 грн.

О. Білокурий зазначив, що рішення щодо підвищення вартості проїзду у комунальному транспорті з’явиться вже незабаром. Щоправда, «Погляду» у прес-службі Львівської міської ради таку інформацію спростували, заявивши, що питання про підняття цін на проїзд у тролейбусах та трамваях поки що не стоїть і найближчим часом його навіть не виноситимуть на розгляд виконкому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *