Депутатські трагедії

Андрій ХОРУНЖАК, “Україна і час”

|

Якась напасть переслідує депутатів Верховної Ради. За неповні два місяці — одна смерть, два переломи і струс мозку.

Найсвіжіший випадок стався з депутатом від БЮТу Григорієм Омельченком, якого у вівторок збив на пішохідному переході вулиці Інститутської легковик. Депутат з переломом ноги і травмами голови потрапив до лікарні. Порушено кримінальну справу.

Ногу також зламав і “бютівець” Микола Томенко. Щоправда, це сталося під час парної гри у великий теніс у неділю, 13 травня. Заступник голови Верховної Ради брав участь у відкритті нових тенісних кортів разом з міністром у справах сім`ї, молоді і спорту Вікторем Коржем, президентом Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою, головою комітету Верховної Ради з питань молодіжної політики, спорту і туризму Олександром Волковим.

Перед цим у Києві розбився на смерть у своєму “Мерседесі” депутат від Партії регіонів Анатолій Антемюк. ДТП сталася у ніч на 9 травня. Депутат, який перебував за кермом, не впорався з керуванням, і авто врізалося у стовп. Загинув також один пасажир, іншого госпіталізували.

А почалося все з “бютівця” Андрія Шкіля, авто якого уночі 1 квітня потрапило у ДТП. Депутат зазнав струсу мозку і забою грудної клітки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *