ДАІ викрила автопарк крадених машин

Юрій ОЛЕНЕЦЬ, “Україна і час”

|

У селі Городиславичах Пустомитівського району львівські державтоінспектори виявили нелегальний відстійник викрадених автомобілів. На занедбаній фермі було 63 легковики відомих марок — “Мерседеси”, “БМВ”, “Ауді”, “Опелі”, “Фіати”.

Усі машини були у розібраному стані без нумерації кузова та агрегатів. Номери правоохоронці змогли виявити лише на двох автівках — “Фольксвагені-Пасаті” та “Фіаті”, які офіційно перебували в розшуку. На момент візиту автоінспекторів у відстійнику спокійно працювали людини. Правоохоронці затримали власника автозламу, яким виявився мешканець Львова. Зараз слідство встановлює, як він поповнював свій автопарк і хто йому у цьому допомагав.

“Протягом цього року, — говорить Світлана Добровольська, керівник прес-служби обласної ДАІ, — державтоінспектори виявили 101 автомобіль з перебитими номерами агрегатів, 95 підроблених документів, а недавно затримали цілу групу автокрадіїв. Однак “знахідка” у Городиславичах побила всі дотеперішні рекорди”.

Характерно, що відстійник викрадених машин автоінспектори викрили буквально за день до проведення всеукраїнської операції “Автомобіль”. Упродовж цієї акції, починаючи з 15 травня, даішники посилено шукатимуть поцуплені автівки та місця їх розукомплектування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *